Time Out

Festmusik man kan forstå!

Spillet med humor, kant, charme og en pokkers masse spilleglæde.

Tre herrer med mere end 25 års erfaring fra de danske landeveje som kopiband (vest for Storebælt bedre kendt som ”Røvballeband”).

Time Out spiller et skønt mix af pop, rock og dansemusik, som man forstår og kan synge med på. De har spillet til stort set alt fra festivaller, byfester, havnefester, firmafester, bryllupper, kræmmermarkeder til utallige private arrangementer.

Time Out er alsidige og repertoiret er stort. De elsker at skabe en fest, og sætter en ære i at få alle med.

Er du i tvivl om hvilket kopi band du skal vælge? Så vælg Time Out !
Her får du det bedste fra Bamse, Kim Larsen, Queen, Shu-bi-dua, Volbeat, TV2 og meget, meget mere – samlet til en lækker buket af hit på hit.

Lad os sammen starte festen.

Tour 2024

I 2024 er det 45 år siden at Kim Larsens 3. soloalbum 231045-0637 ”personnummer pladen” udkom.

Hvis nogen skulle have glemt det, er det pladen med numre som blandt andet:
”Dagen Før – Blip Båt – Tutta – Monkeymand – De Blå Sirener – Køb Bananer” og mange flere.

Time Out vil gerne fejre 45 års jubilæet for dette klassiske og dejlige album med en hyldest koncert til den gamle mester.

Vi er ikke endnu et Kim Larsen / Gasolin kopi band, der på bedste vis vil forsøge at se ud som og lyde som Kim Larsen. Det er der allerede en masse dygtige bands der gør ganske fortrinligt. Bandet vil i stedet, med stor respekt for Larsen, fortolke hans sange på Time Out maner i egne arrangementer, og præsentere numrene med humor, kant, charme og en pokkers masse spille glæde.

Showet vil blive præsenteret i 2 sæt.
Første sæt, hvor Time Out vil spille alle numrene fra albummet 231045-0637 fra start til slut. Krydret med lidt ukendte fakta om pladen, anekdoter, ammestuesnak og andre små løgnehistorier.
Andet sæt, hvor Time Out med fuld fart og højt humør vil tage publikum med på en Tour De Force igennem Kim Larsens største hits. Her vil der blive rig mulighed for at synge og (hvis lokalet tillader det) danse med på Kim Larsens dejlige musik.

Time Out er på turné med “231045-0637 Personnummerpladen” fra januar til juni 2024.

Book nu!