Thomas Helmig Jam

Thomas Helmig Jam – unplugged og fuldt band

Tag fem “wuznip`er”… Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Denne fascination er essensen i Thomas Helmig Jam.

De fem fyre er vokset op med Helmig – siden hans første plade udkom i 1985 – på pladespilleren, i walkman`en, til skolefesten. De har oplevet hans magi, lige siden de første gang serverede en kop the for kæresten, smed en Helmig-skive på pladespilleren og fumlende – men desværre forgæves – forsøgte at lirke BH`en op.

De har sidenhen oplevet Helmig til utallige koncerter rundt om i landet. Alle disse oplevelser, efterhånden igennem to årtier, kulminerer i bandets fortolkninger af alle de Helmig sange, som de elsker og kan på rygraden. De bliver spillet med hjertet og med behørig respekt for originalen, og med en intensitet, som kun kærlighed kan forklare.

Alle valgte til sidst passionen

Førhen slog de hver især deres folder i forskellige bands – men alle valgte til sidst passionen for Helmigs musikalske kreationer – og Thomas Helmig Jam var født – og samtidig en garanti for en oplevelse af de fede.

På rekordtid har de opnået kultstatus og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival,2001, 02 og 03 – Langelands Festivalen 2002 – 04 – 06 – 08 – TV2 Zulu – TV3 – Tivoli – Tobakken i Esbjerg…og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det “Helmig`ske musik-univers”.

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver “…næsten som at opleve Helmig himself “. Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt. 

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta`r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Golddigger, El Camino – som bare et lille fragment af sæt-listen – er der dømt stensikker synge-med-fest, når de er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt, før du kan høre forskel.

Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam live!

Book nu!