Skullclub

Et godylt los i løgene!

Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber! Skullclub har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det bliver de ved med! Skullclub er klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Som altid har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album, som kommer på gaden i 2022/23.

Med debutalbummet “GAMLE AR & NYE TÆNDER“, sparkede Skullclub i 14 og 15 dørene ind til det rockhungrende publikum rundt om på landets spillesteder. I 2019 udgav Skullclub deres andet album ”SMÆKHUGGER”, hvor der i den grad var lagt i kakkelovnen til et godylt los i løgene – og nu er de klar til at gøre det igen!

Med deres eget mix af folk, Punk, sing-a-long og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på den danske rockscene.

Skullclub er:

Troels Bjorholm – Vokal

Jonas Quist – Lead Guitar

Ali Jablonowsky – Rytme Guitar

Christoffer Skau – Banjo

Andreas Steinmeyer – Bass

Simon Møller Adersen – Trommer

Releases:

2019 – Smækhugger, Album 11 Tracks

2015 – Sving Dine Dadler – Single

2014 – Gamle Ar & Nye Tænder, Album 11 tracks

2013 – Klyng Dem Op, EP 5 tracks

2011 – Død & Kritte, EP 5 tracks

Book nu!