René & Værsgo´

René og Værsgo’

Kim Larsen lever videre på scenen!

Spilleglæden er intens og lyden af Kim Larsen og Gasolin uovertruffen, når René & Værsgo´ får lov til at sætte gang i en fest. Det er ren nostalgi med folkekære sangskatte fra Danmarks nationalskjald. Sange som stort set alle danskere – uanset alder – er vokset op med.
René & Værsgo´ synger og spiller sig direkte ind i publikums hjerter til festivaler, byfester, private fester, firma arrangementer, kroer og kirker over hele landet.

Forsanger og skuespiller René Richardt er helt unik, når han gi’r den gas som Kim Larsen.
Illusionen om at opleve Kim Larsen på scenen er uovertruffen, når han med virrende sixpence på hovedet og store mundbevægelser fyrer op for alle de velkendte sange, som publikum synger med på. Hele showet fuldendes sammen med aktuelle anekdoter og en kærlig samfundskritik, som vi husker så godt fra den rigtige Kim Larsen.
Sammen med de øvrige bandmedlemmer – Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard – er der garanti for et lækkert og solidt sceneshow. De har spillet sammen i mere end 10 år og deres beundring for Kim Larsen kommer til udtryk i det musikalske show som er en ren hyldest til manden. I øvrigt nåede den originale Larsen at anerkende Renés version af sig selv engang de begge spillede på den samme festival.

Musik skal opleves live, og med samtlige sange fra Kim Larsen og Gasolin på repertoiret kan stort set alle ønsker indfries. René og Værsgo´ sætter gang i både folkefest og fællessang med alt lige fra de smukke kærlighedssange over de klassiske ballader og til de velkendte rocknumre: Kvinde Min, Midt om natten, Rabalderstræde, Jutlandia, Langebro, Køb bananer, Haveje, Så vender vi kajakken og mange mange flere…

Book nu!