Padlock Chain

Jyske mestre i skrammelrock!

Det handler om energien og glæden, når Padlock Chain går på scenen og spiller det, de selv kalder skrammelrock. Begge dele smitter. Deres energi, selvuhøjtidelighed og spilleglæde får publikum til at synge med, danse og frekventere baren. “Ganske mange af de arrangører, vi har besøgt gennem årene, har bagefter fortalt om omsætningsrekord i baren. Man bliver tørstig og glad i låget af skrammelrock,” siger forsanger Peter Friis Autzen. 

Padlock Chains repertoire skifter fra koncert til koncert – og nogle gange også fra minut til minut. Fokus er på rocken, men der er også enkelte bluesnumre eller sågar rockificerede diskonumre på sætlisten. Listen tæller blandt andet numre af AC/DC, DAD, Gasolin, ZZ Top, Creedence Clearwater Revival, Joan Jett, Steppenwolf, Beatles, Elvis, Donna Summer, Soft Cell og mange andre.

“Gennem årene har vi oplevet, at vores skrammelrock kan sætte gang i enhver fest. Uanset om det er en byfest, en festival, et bryllup, en firmafest eller noget helt femte. Når først gryden er i kog, kommer alle til fadet – og vi har oplevet dansegulve med i hvert fald fire generationer i sving med at svinge træbenet i takt med hinanden,” siger Peter Friis Autzen. 

Padlock Chain er kendt for den smittende spilleglæde og for at kunne sætte gang i en hvilken som helst forsamling.”Vi har faktisk aldrig oplevet et publikum, som vi ikke kunne få til at holde fest. Det lyder måske som noget, jeg bare siger – men den er faktisk god nok, og jeg mener det helt bogstaveligt”, lyder det fra Peter Friis Autzen. 

Padlock Chain spiller til både store og små arrangementer. Hvis arrangør ønsker det, leverer bandet en pressemeddelelse specifikt på det pågældende arrangement, der kan bruges til omtale i lokale medier og på sociale platforme.

Leder af Jelling Musikfestival, Lars “Charlie” Mortensen siger om Padlock Chain: “Padlock Chain er et sikkert kort, hvis man vil have en fest der rykker. Det har de vist, hver gang de har optrådt her på festivalen”. 

Forsanger i Magtens Korridorer, Johan Olsen, siger: “Scenetilstedeværelse og publikumskontakt er ikke meritter man kan tilskrive så forfærdelig mange bands. Men jeg må tage hatten af for Padlock Chain. Hvis festen ikke var igang, så kommer den det når de går på scenen”. 

Spillestedleder Sune Rasmussen, Tøjhuset, siger: “Vi starter altid foråret med en Padlock Chain koncert. Showet er underholdende, medrivende og af bedste kvalitet! Og omsætningen i baren er høj. En ting er sikkert, og det er at Padlock Chain aldrig bliver kedelige…”

Tovholder på Sommerrock-scene, Thomas Stjernholm, siger: “Vi har mange gange haft Padlock Chain på scenen ved Sommerrock. Og hver gang er publikumstilstrømningen vokset, så pladsen er propfuld. Det er altid en fest, og vi har travlt i baren”.

Book nu!