Mikkel Nordsø Band

Livsgivende blanding af Rock og Latin!

Mikkel Nordsø Band er nærmest inkarnationen af et fusionsorkester! Fængende temaer, fyrige solos, forrygende samspil og ikke mindst en voldsom liveenergi med en livgivende blanding af rock og latin. Det hele kan høres meget levende på MIKKEL NORDSØ BAND LIVE (Stunt Records STUCD 06162).

Mikkel Nordsø Band er en legestue, men aldrig laissez-faire. Dertil har musikerne for megen respekt for hinanden og for musikken.

Den rytmiske akse har gennem alle årene været trommeslageren Ole Theill, der ikke slår, men spiller på trommer; og den underspillende, diskret meddigtende bassist Peter Danstrup. Ben Besiakov er her og der og alle de rigtige steder med fede soli og pulserende keyboard – og orgellyde.

Det telepatiske perkussion-tandem Jacob Andersen og Klavs Nordsø er her udvidet med fabelagtige Raul Rekow, som har en gennemslagskraft, der vil noget. Raul Rekow har, i mere end 30 år, spillet med Santana, og når han ikke lige er på tur med ham, stiller han hellere end gerne op med Mikkel Nordsø Band.

Mikkel Nordsø (g, g-synth)
Ben Besiakov (p, keyb)
Peter Danstrup (b)
Ole Theill (dr)
Jakob Andersen (perc)
Raul Rekow (congas, bongos, perc)

Book nu!