MIDT OM NATTEN – et orkester, der bare skal opleves!

Med kærlighed og respekt for sangene og deres forfatter, nationalskjalden Kim Larsen, leveres der en koncert, der er både autentisk, intens og meget tæt på den ”ægte” vare.

Med næsten samme besætning i over 22 år og mere end 900 jobs i kalenderen, er MIDT OM NATTEN kendt i branchen for ægtheden og troværdigheden mod vores ”nationalarv”, uanset om kilden er Kim og Kjukken eller klassikerne fra Gasolin-tiden.

Med et orkester af professionelle musikere og Danmarks bedste Kim Larsen-vokal i front, leverer Poul Bonde Nielsen med sin guitar alle de skønne hits.
Han efterligner ikke – han lyder bare som hr. Larsen.

Spilleglæde, god kontakt til publikum, professionalisme og nogle musikere, der også bogstaveligt talt kommer ud over scenekanten – det vil du opleve HVER gang Orkesteret tager dig med på en rejse over LANGEBRO, frister dig til at KØBe BANANER, inviterer dig til at danse med KVINDE MIN, FRU SAUTERNE og MIG OG MOLLY. Ingen sidder og laver PAPIRSKLIP eller kigger på uret, der siger TIK TIK, når musikken spiller, for inden du har set dig OM (LIDT), slutter din festlige aften med et brag MIDT OM NATTEN 😊

Med referencer fra festivaler, Open-Airs, halballer samt et utal af byfester, er MIDT OM NATTEN altid klar til jeres event.

Så vil du gøre dit arrangement til noget særligt, så book MIDT OM NATTEN. Det vil du IKKE fortryde!

Book nu!