Navnet er Sveistrup, og han har gemt en ægte soulmand i sig i hele sin musikalske karriere, men først nu stiller han sig helt frem på scenekanten med beskeden om at han går “All In/All Out”, som også er titlen på hans nye album.
Et album der indeholder ti numre, som ganske vist har Soul som omdrejningspunkt, men ikke på en måde, så det bliver en stopklods for andre inspirationer.

Det høres at der af Jakob Sveistrup og holdet omkring ham er arbejdet seriøst og målrettet på at finde det rette udtryk for pladens sange. Bortset fra første singlen “Damn Good Day”, som lige var “happy-go-lucky” nok i omkvædet efter vores smag, så holder alle 9 resterende numre et niveau, som vi ikke så ofte hører på vores breddegrader. Det er mere eller mindre små iørefaldende guldkorn, som Jakob Sveistrup serverer på det der vel godt kan kaldes hans reelle solo debut. Han har skrevet alle sange, og de spænder fra den fuldfede soul/blues i “Accompany Me”, til straight ahead soul-pop med Prince agtig rytmeguitar i “Don’t Wanna Sleep” og “Tragic”, og så til en soul-balladen “Ohnono”, der med Gospel kor og en intensiverende og dramaturgisk opbygning af nummeret simpelthen giver gåsehud. Og at han stadig kan spiller til fest viser han eftertrykkeligt i den oplagte single “Why Do You Do These Things”, som på bedste vis slutter et af de mest vellykkede comebacks i umindelige tider i dansk musik.

[contact-form-7 id=”325″ title=”Kontakt artist”]