Gabriel Jacobsen

Ny dansk rockmusik – der vil noget!

Efter i mere end 10 år at have turneret landet rundt som tekniker for nogle af Danmarks mest etablerede artister, udgiver Gabriel Jacobsen nu musik i eget navn.

Han har skrevet sange, siden han var teenager, og nogle af dem har endda tidligere været indspillet. Men han har ikke følt sig klar til at udgive numrene offentligt før nu.

”Mine sange har fyldt så meget inde i mig, at jeg ville det næsten alt for meget. Derfor har jeg haft brug for først at finde en ro med det hele.”

Det er begyndelsen på at udleve en drøm, som Gabriel Jacobsen selv kalder for ”medfødt”. Siden han som 6-årig begyndte at spille guitar, har det kriblet i fingrene for at spille musik så ofte som overhovedet muligt.

Gabriel Jacobsen har et band bestående af ikke bare dygtige musikere, men også gode venner. I fællesskab har de nu fundet ind til den lyd og kerne i sangene, som gør, at Gabriel Jacobsen er klar til at dele dem med verdenen. Sangene er håndspillet, ligesom sangene var i rockens storhedstid, og nostalgi og det moderne krydser hinanden.

Book nu!