Darson & Friend

Gennemarbejdet moderne popmusik!

Antallet af mandlige LGBT popsangskrivere i Danmark kan tælles på få hænder. Når man så lægger til at Tomas Thordarson og Henrik Raabo’s er 2 voksne mænd på hver sin side af de 50 år – ja, så kan man roligt sige at Darson & Friend udgav deres debutalbum ”Reset” i sommeren 2018 som den grimme ælling i en ellers heteronormativ og ungdomsdyrkende dansk popbranche.

Tomas og Henrik er venner – både musikalske og privat. De mødtes i bandet Latin Fever i starten af 00’erne. Så skulle Tomas lige igennem Grand Prix møllen som vinder i 2004 og ud igen nogle år senere som et andet menneske.

Ønsket om en ny retning, om et seriøst samarbejde om god popmusik, førte til Darson & Friend. Det er en duo bestående af 2 meget forskellige personer; Tomas: Fænomenal dygtig sanger og talentfuld sangskriver med blik for den gode melodi. Henrik: Multiinstrumentalist og producer med en alsidig og intelligent indgangsvinkel til musik.

”Reset” handler om at nulstille sig. En unik position her i livet, hvor ens liv tager en drejning. Det handler om frigørelse og en frisk start, men så sandelig også om tab, sorg og angsten for det nye og ukendte. Skrevet ud fra personlige oplevelser til både heteroer og LGBT’er – til alle som savner god, gennemarbejdet moderne popmusik fra en voksen synsvinkel.

Book nu!