Dan Rachlin

Dan Rachlin

En af Danmarks mest kendte og benyttede DJ’s

Flere og flere virksomheder samt private har for længst fundet ud af, at det ikke kan betale sig at springe over hvor gærdet er lavest, når det gælder musikken til en fest.

Såvel til runde fødselsdage, bryllupper og firmafester taler folk efterfølgende om hvor dejligt det var at få danset igennem, at musikken var god. Dan har over 30 års erfaring som dj, og spiller altid kun med et for øje: At flest muligt danser og har det sjovt.

Han er god til at få alle gæster til at få en god aften/nat, og spiller et godt blandet dj-set med fokus på discomusik fra 70’erne op til i dag.

DAN RACHLIN

Dan har været DJ siden han var 15 år gammel, og har mere end 30 års erfaring som DJ. Kendt i Danmark som værende en af de mest kompetente og rutinerede DJ’s, så har han levet op til sit rygte ved at være exceptionel til at læse sit publikum prompte og skabe de bedste rammer for det bedste arrangement.

Dan har spillet utallige steder i Danmark og i udlandet, og har modtaget flere priser for at være den legendariske DJ/radiovært.

Book nu!